زمانی که میخواهم یک کتاب بنویسم ، سریعا شروع به نوشتن میکنم و مرحله ای ویرایش را به زمان بعد اختصاص میدهم، این روش کار من و استراتژی هایم باعث شده است که ایده هایم در مورد کتاب ها به بیش از 70 کتاب تبدیل شوند. شعار من برای این کار این است که با تب و تاب و سریع شروع به نوشتن کنم و بعد از آن با دقت به ویرایش بپردازم.
زمانی که برای اولین بار شروع به نوشتن میکنید و وارد روال نوشتن یک کتاب می شوید باید به عنوان یک جریان بدون وقفه از وجدان کار را انجام دهید.
نگران این نباشید که چقدر خوب به نظر می رسد یا اشتباهات زیادی وجود دارد ،فقط به نوشتن ادامه دهید. تا زمانی که آن صفحه یا فصل یا هر بخشی که روی آن کار می کنید تمام شود، با تب و تاب بنویسید. این نیز یک راه خوب برای مبارزه با بلاک شدن در نوشتن است.
بعداً میتوانید به عقب برگردید و کار خود را با دقت ویرایش کنید، محتوای غیر ضروری را حذف کنید، نوشتههایتان را صیقل دهید، و اشتباهات را از بین ببرید. با این حال، در ابتدا، این است که افکار شما را روی کاغذ به یک پیش نویس تقریبی تبدیل کنید که مهم ترین آن است.
ویرایش خود، استخدام یک ویرایشگر یا ترکیب هر دو فرآیند گزینه هایی برای شما هستند.
همیشه بهتر است ابتدا خودتان کار خود را مرور کنید تا مطمئن شوید که به تمام ایده هایی که می خواهید پرداخته اید. اگر صرفاً به ویرایش خود ادامه میدهید، از یک یا چند ابزار نوشتاری که در دسترس شماست استفاده کنید. اینها به شما کمک می کند تا اشتباهات املایی، دستوری و فنی را پیدا کنید، و برخی می توانند در مورد صدا و لحن به شما توصیه کنند.
همچنین میتوانید یک ویراستار حرفهای استخدام کنید تا مطمئن شوید که کل کتاب شما از جلد تا جلد صیقل داده شده است. این امر مخصوصاً زمانی مفید است که در حال انتشار خود هستید.
کتاب خود را منتشر کنید
یادگیری نحوه نوشتن یک کتاب ایده بزرگ شما را به یک کتاب پرفروش تبدیل می کند. پس از پایان نوشتن، زمان آن فرا رسیده است که آن را در معرض دید خوانندگان خود قرار دهید.
در گذشته، انتشار کتاب به معنای متقاعد کردن شرکتهای انتشاراتی بود که به کار شما نگاه کنند و آنقدر دوست داشته باشند که آن را به نام خود منتشر کنند.
البته گفتن این کار بسیار ساده تر از انجام آن است و حتی موفق ترین نویسندگان جهان مانند J.K. رولینگ، دکتر سوس و لویزا می آلکات مجبور بودند با ردهای بی شماری و سال ها انتظار دست و پنجه نرم کنند تا سرانجام بتوانند کتاب خود را منتشر کنند.
با این حال، از بسیاری جهات، این روند مربوط به گذشته است. امروز میتوانید خودتان منتشر کنید، با یک شرکت انتشاراتی کار کنید یا از خدمات انتشاراتی مانند آمازون استفاده کنید.
خود نشر
خودنشر عبارت است از انتشار یک کتاب بدون کمک یک شرکت چاپ و نشر سنتی. انتخاب این گزینه ممکن است چالش برانگیز به نظر برسد، اما در واقع، گزینههای مناسب مختلفی وجود دارد که انتشار کتاب را سریع و آسان میکند.
میتوانید تمام جنبههای فرآیند انتشار را به تنهایی بپردازید و ترتیب دهید، یا با شرکتی کار کنید که برخی از این وظایف را برای شما انجام میدهد. فقط توجه داشته باشید که اگر با یک شرکت خود ناشر غیر سنتی کار می کنید، ممکن است لازم باشد برای خدمات خاصی پول پرداخت کنید یا برخی از حقوق کتاب خود را واگذار کنید.
خودنشر اغلب گزینه مقرون به صرفه تری برای کسانی است که بر جنبه مالی آوردن یک کتاب به جهان تمرکز دارند.
فرآیند انتشار خود یک کتاب در واقع بسیار ساده است، و اگر برای انجام درست آن وقت بگذارید، نتایج میتواند به اندازه هر کتابی که توسط یکی از شرکتهای انتشاراتی بزرگ منتشر شده است مؤثر و تماشایی باشد.
شرکت های انتشاراتی
شرکت انتشاراتی نهادی است که مسئولیت چاپ، توزیع و ذخیره کتاب یک نویسنده را بر عهده دارد.
در داخل شرکت انتشاراتی، معمولاً ناشری وجود دارد که وظیفه دارد کتابهایی را بیابد که احتمالاً فروش خوبی دارند. آنها به عنوان خط ارتباطی مستقیم بین نویسنده و شرکت ناشر عمل می کنند و مسئول ایجاد قرارداد با نویسندگانی هستند که می خواهند امضا کنند.
زمانی که یک ناشر با یک نویسنده قرارداد امضا کرد، ناشر مراحل چاپ کتاب و آماده سازی آن را برای فروش پیش می برد.
دو نوع خاص از شرکتهای انتشاراتی وجود دارد که یک نویسنده میتواند در نظر بگیرد: شرکتهای انتشار کتاب سنتی و شرکتهای کتاب خود ناشر. هر کدام به روشی متفاوت عمل میکنند و به نویسندگان مشتاق مجموعه فرآیندها، خدمات و قراردادهای منحصربهفرد خود را برای کاری که به دنبال انتشار آن هستند ارائه میدهد.
شرکت های چاپ و نشر کتاب های سنتی
سال هاست که شرکت های چاپ و نشر کتاب به صورت سنتی وجود دارند. در زمان گذشته این شرکت ها تنها دروازه بان هایی بودند که برای چاپ کتاب و نوشته ها تحت تاثیر قرار میگرفتند. این فرآیند برای ارائه کارهای خلاقانه شما به شرکت های انتشار و ناشرها بود که بعد از آن تصمیم نهایی در مورد آثار شما گرفته میشد که کتاب های شما شانسی برای چاپ دارند یا خیر.معمولا طی کردن این فرآیند کاری خسته کننده و طولانی بود و نویسنده کتاب مجبور میشد برای اینکه بتواند آثار خود را در معرض دید خوانندگان قرار دهد، شرکتهای مختلف نشر را معرفی کند.
اگرچه زمان تغییر کرده است و برخی از این شرکتها به خوبی با عصر دیجیتال سازگار شدهاند، اما نقشهای اساسی آنها ثابت میماند.
برخی از معروفترین شرکتهای چاپ و نشر کتاب سنتی امروزی عبارتند از Hachette، HarperCollins، Macmillan، Penguin Random House و Simon & Schuster.
نکاتی که قبل از چاپ کتاب باید به آنها پرداخت
1- کاوری مخصوص کتاب چاپی خود را تهیه کنید
2- اندازه کتاب از قبل مشخص شده باشد
3- در مورد انتشار کتاب خود تصمیم درستی بگیرید
4- تصاویر استفاده شده در کتاب خود را قبل از چاپ تهیه کنید
5- در مورد انتشار کتاب خود برنامه ریزی کنید
شرکت های خود ناشر
شرکتهای خود ناشر کمتر تأسیس شدهاند و رویکرد متفاوتی نسبت به شرکتهای انتشاراتی سنتی نسبت به فرآیند انتشار دارند.